Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:36 22 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liberalii mizează pe implicarea tinerilor în politică

ro

07 Sep, 2015 16:56 1166 Marime text
Organizația Hârșova a PNL a organizat ieri, o ședință în care i-a avut invitați pe copreședintele Tineretului Național Liberal, deputatul Costel Alexe, și pe copreședintele TNL Constanța, Bogdan Bola.
În cadrul ședinței, deputatul de Iași Costel Alexe a vorbit despre necesitatea implicării tinerilor în politică, dar și de susținerea necondiționată pe care i-o oferă președintelui PNL Hârșova, Ionel Dia, în alegerile locale din vara anului 2016.  
La rândul său, copreședintele PNL Hârșova, Ionel Dia, a mulțumit pentru vizită și suștinere, precizând că funcția de primar nu înseamnă să stai în Primărie, să semnezi adeverințe, ci un lider adevărat trebuie să lupte pentru interesele comunității: „Orașul nostru are nevoie de un proiect de dezvoltare pe termen mediu și lung, realist, dar și ambițios, în care administrația locală încurajează și sprijină toate inițiativele și investițiile care creează locuri de muncă și contribuie la dezvoltarea orașului. Hârșova trebuie să devină un oraș turistic și cultural, datorită avantajului imens al așezării la malul Dunării, dar și trecutului fabulos, fiind cea mai mare cetate romano-bizantină de la Dunăre”.
Nu în ultimul rând, copreședintele T.N.L. Constanța, Bogdan Bola, a declarat că împreună cu ceilalți colegi din organizația județeană a TNL Constanța şi-au propus să demareze o serie de întâlniri pentru a oferi membrilor din organizații ocazia de a discuta și a dezbate diferite teme, subiecte politice și alte probleme de actualitate, cu lideri ai PNL și cu alți specialiști, în diferite domenii în vederea pregătiri alegerilor de anul viitor.
La ședința PNL Hârșova au participat peste 50 de membri activi și simpatizanți.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii