Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:46 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rovana Plumb Liberalii cerșesc declanșarea crizei politice

ro

07 Jun, 2015 17:06 1430 Marime text
 
Liberalii „cerșesc” declanșarea crizei politice, care s-ar putea manifesta ca urmare a demisiei premierului Victor Ponta, a declarat astăzi președintele Consiliului Național al PSD, Rovana Plumb, potrivit Agerpres.

„Doresc sa le transmit celor din PNL că sunt ultimii oameni care au legitimitatea să ceară demisia premierului și a Guvernului. Practic, cei din PNL cerșesc declanșarea crizei politice. În momentul de față nu avem criză politică. Criza politică s-ar declanșa ca urmare a demisiei premierului, lucru care nu trebuie să se întâmple", a spus Rovana Plumb.

Ea a menționat că liberalii nu au spus despre faptul că președintele Klaus Iohannis a candidat având un dosar pe rolul instanței.

„Cei din PNL să nu uite că nu au spus și nu spun nimic despre faptul că președintele Iohannis a candidat având un dosar pe rol la Înalta Curte de Casație și Justiție, faptul că Traian Băsescu s-a adăpostit zece ani în spatele unor dosare penale prin funcția ocupată și iubește justiția doar atunci când nu se leagă de Elena Udrea, faptul că domnul Cătălin Predoiu, pe care îl propun premier cei din PNL, este cercetat în 'Gala Bute', și-a adus partenerii de afaceri în Guvern, faptul că Atanasiu și Gorghiu, care a ieșit astăzi din nou la declarații, ar trebui să dea explicații despre contractele cu Electrica", a menționat Rovana Plumb.



Sursa: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii