Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:12 22 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeile Social-Democrate ale județului Constanța, reunite într-o petrecere dedicată lor

ro

05 Mar, 2023 09:21 2828 Marime text


Sâmbătă, 4 martie, Femeile Social-Democrate ale județului Constanța s-au reunit pentru prima dată după pandemie, într-un cadru festiv pentru a sărbători Ziua Femeii și începutul primăverii, cum cere tradiția. 

Cele peste 900 de femei social-democrate, reprezentante ale Organizațiilor Locale, Județene și Municipale de Femei PSD, în frunte cu Maria Lazăr, Secretar General OFSD și Mariana Gâju, Președinte OFSD Constanța, au fost onorate de prezența lui Felix Stroe, președinte al Organizației Județene PSD Constanța, a lui Daniel Georgescu, prim-vicepreședinte al PSD Constanța, dar și personalităților importante ale lumii social-democrate, printre care o amintim pe europarlamentarul Rovana Plumb, deputații Simona Bucura-Oprescu, Cristina Dumitrache, Lucian Lungoci și Horia Țuțuianu, subprefectul Marilena Dragnea, dar și o bună parte a primarilor și consilierilor județeni. 

„Femeia, prin definiție, este un bun gospodar. O femeie care are grijă de familia din care face parte, cu siguranță știe să aibă grijă și de comunitatea din care face parte. Din experiența mea vă pot spune că, în administrația publică, femeile reprezintă vârful de lance”, le-a transmis Felix Stroe, liderul PSD Constanța.


Și pe această cale echipa OFSD Constanța mulțumește tuturor colegelor care au răspuns afirmativ invitației de a petrece o zi memorabilă în familie, la malul mării, astfel demonstrând că femeile sunt o forță și vocea noastră contează! 

“Mă bucur că ne aflăm, iar, împreună, așa cum o cerea tradiția noastră, a femeilor din PSD. Avem un partid și un președinte care susțin alături de noi lupta pentru îmbunătățirea condiției femeilor în societate și sunt mândră că fac parte din familia social democrată. Este imperios ca noi, femeile, să continuăm să ne implicăm activ în viața publică și să luptăm, astfel încât să contribuim la schimbarea lucrurilor în bine pentru cetățenii și viitorul acestei țări!”, a declarat președintele OFSD Constanța, Mariana Gâju.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii