Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Legăturile lui Miron Mitrea cu Constanţa A impus echipa Mazăre la conducerea filialei locale PSD

ro

17 Feb, 2015 00:00 2197 Marime text
Miron Mitrea are cu Constanţa legături mai vechi decât activitatea lui politică. Primul său loc de muncă a fost la o întreprindere de utilaj greu, unde a muncit timp de doi ani. În plus, pentru cele bune şi cele rele întâmplate cu judeţul Constanţa din anul 2000 încoace, constănţenii trebuie să-i mulţumească şi noului lor concetăţean, Miron Mitrea, care este acum închis la Poarta Albă, informează adevarul.ro.

Pe blogul său, Miron Mitrea trece printre realizările sale: începerea construirii căii ferate Bucureşti-Constanţa, Autostrada Soarelui („Prima autostradă construită după cea construită de comunişti pe ruta Bucureşti-Piteşti. Nimeni nu a mai făcut autostrada. Şi până acum tot pe asta o avem“) şi Portul Constanţa („Am refăcut digul de nord şi a introdus pentru prima dată managementul computerizat“), notează adevarul.ro.



Însă cea mai semnificativă contribuţie a lui Mitrea în viaţa Constanţei a fost impunerea echipei lui Radu Mazăre la conducerea filialei locale PSD. Momentul-şoc din 2000 a însemnat începerea unei dominaţii absolute a administraţiei Mazăre, care a început să se clatine sub barosul DNA abia după 14 ani.

În ianuarie 2014, imperiul de la Constanţa a cunoscut prima lovitură odată cu reţinerea cu mascaţi a lui Nicuşor Constantinescu şi a continuat cu arestul pentru o noapte a lui Radu Mazăre. Deznodământul este încă în aşteptare. Pentru cele bune şi pentru cele rele din această perioadă, constănţenii trebuie să-i mulţumească şi noului lor concetăţean, Miron Mitrea, relatează adevarul.ro.

Citește integral pe adevarul.ro


Sursa: adevarul.ro
Sursa foto: nineoclock.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii