Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:40 19 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jurnalistul Horia Tabacu va fi înmormântat marţi

ro

01 Mar, 2015 19:07 665 Marime text
Jurnalistul Horia Tabacu, care a decedat sâmbătă, la vârsta de 60 de ani, va fi înmormântat, marţi, la un cimitir din afara Bucureştiului, potrivit unui anunţ făcut de jurnalistul Adrian Pătruşcă.
 
Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Horia Tabacu va fi depus, luni, la capela cimitirului Bellu din Bucureşti. În acelaşi loc, luni, de la ora 16.00, va fi organizată o slujbă în memoria lui Horia Tabacu, potrivit unui anunţ făcut de jurnalistul Adrian Pătruşcă, senior editor la cotidianul Evenimentul zilei, pe contul său de pe platforma de socializare Facebook.
 
Jurnalistul Horia Tabacu, consultant editorial al cotidianului Evenimentul zilei, a murit, sâmbătă, la vârsta de 60 de ani, din cauza unor probleme cardiace, potrivit unui anunţ postat pe site-ul publicaţiei la care acesta a lucrat în ultimii ani.
 
"Avea 60 de ani, dar arăta ca un flăcău. Doar părul i se albise faţă de ziua din urmă cu câteva decenii când s-a angajat la Informaţia Bucureştiului. A fost un ziarist pur sânge, un ziarist de «modă veche», cu tot ce are mai bun această expresie. Sâmbătă, inima lui mare a cedat. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească!", se spunea în anunţul postat pe site-ul ziarului Evenimentul zilei.
 
Născut în 25 octombrie 1954, Horia Tabacu a urmat cursurile Universităţii Bucureşti, Facultatea de Limba şi Literatura română.
 
De-a lungul carierei sale, Horia Tabacu a lucrat la publicaţiile Informaţia Bucureştiului, Libertatea, Evenimentul zilei, Ultimul cuvânt şi Ziua. El a fost şi director al revistei Hustler şi a contribuit la lansarea ziarelor Averea şi Cancan.

Ti-a placut articolul?

Comentarii