Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judeţul Ialomiţa Controale pentru prevenirea şi combaterea braconajului piscicol

ro

19 Sep, 2018 14:20 1255 Marime text

Poliţiştii ialomițeni au acționat ieri, 18 septembrie a.c., pe raza județului, sub coordonarea polițiștilor din cadrul Direcției de Ordine Publică, în vederea apărării patrimoniului piscicol şi combaterii faptelor ilegale asociate din pescuitul ilegal.
 
Scopul acţiunii a fost acela de apărare a patrimoniului piscicol şi a integrităţii acestuia, combaterea faptelor ilegale asociate cu pescuitul ilegal, circulaţia, colectarea, depozitarea, prelucrarea primară şi comercializarea produselor piscicole, precum şi asigurarea unor condiţii de piaţă corecte, atât prin eliminarea produselor de provenienţă ilicită cât şi protejarea mediului înconjurător.
 
Astfel, în urma verificărilor efectuate la sediul unei unități economice de pe raza municipiului Fetești, polițiștii au identificat pește din speciile crap și somn, pentru care administratorul nu dețina documente de proveniență.
 
Întreaga cantitate de pește a fost ridicată în vederea confiscării predate unei unități de profil, în vederea valorificării.
 
În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de deținere, transport, sau comercializarea peștelui fără documente legale, prevăzute de Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 23/2008, privind pescuitul şi acvacultura.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii