Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:46 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judeţul Constanţa Bărbat cu mandat european de arestare, depistat de poliţişti

ro

20 Sep, 2018 08:27 1407 Marime text
Poliţiştii de investigaţii criminale din Cernavodă, județul Constanța, au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru infracțiuni contra libertății și integrității sexuale a adulților, fapte comise în Grecia. Schimbul de date şi informaţii a fost asigurat de Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională, informză Inspectoratul de Poliţie judeţean Constanţa.
 
La data de 19 septembrie a.c., poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Cernavodă au depistat un bărbat, de 28 de ani, din orașul Cernavodă, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile din Grecia.
 
Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională pentru comiterea de infracțiuni contra libertății și integrității sexuale a adulților pe teritoriul Greciei.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.
 
Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, care a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.  La data de 20 septembrie a.c., va fi prezentat Curții de Apel Constanța pentru emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 15 zile, în vederea predării către autorităţile grecești.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii