Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii către BCCO Constanţa Substanţe halucinogene la Vama Veche

ro

28 Jul, 2013 13:48 1716 Marime text
Un echipaj de  jandarmerie aflat în patrulare în staţiunea Vama Veche, a surprins azi patru persoane în timp ce-şi preparau ţigarete artizanale, folosind muguri vegetali uscaţi din mai multe plicuri  cu miros suspect (suspectăm substanţe halucinogene).

La ora 01.30, jandarmii l-au surprins pe Cătălin G., de 38 ani, din Bucureşti în timp ce “meşterea” la o ţigară artizanală, folosind o bucată de staniol în care se aflau doi muguri vegetali uscaţi cu miros suspect, pentru consum propriu.  La ora 02.00, l-au surprins în apropierea unei terase, pe Valentin S., de 35 ani, din Galaţi care tocmai ce terminase de împăturit o ţigară artizanală, folosind aceeaşi muguri vegetali uscaţi.

O oră mai târziu, pe plajă, jandarmii au observat o tânără, Roxana C., de 21 ani, din Baia Mare, care încerca să-şi confecţioneze mai multe ţigări artizanale pentru consum propriu, folosind o substanţă vegetală de culoare verde. Mai mult, lângă aceasta au mai fost găsite o scrumieră de buzunar dimensiuni 10/10 cm. ce conţinea vegetaţie uscată şi un plic de plastic ce conţinea 16 bucăţi filtre de ţigarete    

La ora 04.30, în apropierea unei terase l-au surprins pe Adrian G., de 35 ani, din Constanţa care tocmai ce se pregătea şi scotea dintr-un plic, doi muguri vegetali, o bucată de staniol şi un filtru de ţigară.

Jandarmii le-au  întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii faptei de deţinere a substanţelor ilegale pentru consum propriu. Cele aproximativ opt grame de substanţe ilegale, ţigaretele şi filtrele vor fi predate la  B.C.C.O. Constanţa în vederea continuării cercetărilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii