Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:25 18 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ITM Constanța, despre accidentul de muncă produs, azi, la OIL Terminal SA

ro

07 Feb, 2018 15:55 1359 Marime text
Potrivit ITM Constanța, azi, a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporara a capacitatii de munca a unui lucrător.
 
Moldoveanu Costel, de 4 de ani, mașinist mașini terasamente, în timp ce descărca un stâlp metalic din camion, a căzut din remorca mașinii, suferind traumatisme multiple. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportata și internata la Spitalul Județean Constanța pentru acordarea îngrijirilor medicale.
 
Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numita de către SC OIL TERMINAL SA în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificările și completările ulterioare.

După finalizarea cercetării dosarul de cercetare întocmit de comisia numita de către angajator va fi inaintat pentru verificare si avizare la Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta, care va analiza dosarul, îl va aviza  sau în cazul în care  se constată ca cercetarea nu a fost efectuată corespunzător, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului-verbal de cercetare și/sau completarea dosarului, dupa caz.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii