Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:52 24 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ITM a demarat o anchetă Două accidente de muncă pe şantierul City Park Constanţa

ro

01 Jun, 2016 17:14 1860 Marime text
Două accidente de muncă s-au produs în zilele de 28 şi 30 mai în incinta Şantierului temporar şi mobil City Park Constanţa. Este vorba despre doi angajaţi la societăţie DESIGN DAN DANIEL SRL şi PAB ROMANIA SRL.
 
Pe 28 mai, în jurul orei 11.30 la SC DESIGN DAN DANIEL SRL a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporara a capacităţii de muncă a unui lucrător. Potrivit reprezentanţilor ITM Constanţa, Gojda Toader, în timp ce efectua lucrări de amenajare-renovare, a ameţit şi a căzut accidentându-se la nivelul toracelui şi piciorului stang. Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de catre SC DESIGN DAN DANIEL SRL, în conformitate cu prevederile Legii nr.319/2006, cu modificările şi completările ulterioare.
 
Şi pe data de 30 mai, în jurul orei 09.25 la SC PAB ROMANIA SRL, societate ce îşi desfăşoară activitatea în incinta Şantierului temporar si mobil CITY PARK, a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacităţii de muncă a unui lucrator.
Este vorba despre Burtel Vasile Ion, care, în timpul efectuării lucrărilor de demontare a unui esafodaj, a alunecat în gol,  la circa 5 metri, accidentându-se la bratul drept. Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numita de catre SC PAB ROMANIA SRL, în conformitate cu prevederile Legii nr.319/2006, cu modificările şi completările ulterioare.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii