Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:37 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Israela Vodovoz s-a stins din viață. Avea 70 de ani. Unde a fost găsită fără suflare

ro

10 Mar, 2018 10:14 1687 Marime text
Celebra milionară Israela Vodovoz a murit vineri, la 70 de ani. Aceasta a fost găsită moartă, în locuința ei, în seara de 9 martie, informează RomaniaTV.net.
 
Israela a fost găsită moartă în baie, dezbrăcată. Conform surselor, nimeni nu mai dăduse de ea timp de 5 zile, după care avocata a chemat autoritățile pentru a intra în casa ei, forțând ușa.
 

"În viitorul apropiat mă voi muta în Spania, în zona Alicante, unde clima este adecvată pentru astmul meu. Casa Livisra din Vişeul de Sus, colţul de Rai, este de vânzare sau accept orice formă de colaborare pentru reactivarea ei. Cel mai important pentru mine este să găsesc oameni sinceri şi dedicaţi. restul este maleabil”, a scris Israela pe Facebook.

 
Israela Vodovoz s-a căsătorit cu Liviu Arteni în 2008. Ei au format unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz, dar diferența de vârstă nu a contat niciodată pentru ei și și-au continuat povestea de iubire, în ciuda criticilor celor din jurul lor. În mai 2016, Liviu Arteni a părăsit căminul conjugal, iar pe 14 decembrie 2016, cei doi au mers la un mediator, unde au semnat actele de divorţ.

RomaniaTV.net.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii