Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:59 05 06 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

InfoTrafic Se circulă dirijat pe Autostrada Soarelui din cauza lucrărilor la carosabil

ro

15 May, 2019 07:21 441 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 6 Orşova – Caransebeş, la kilometrul 400+50 m, pe raza localităţii Cornea, judeţul Caraş-Severin, se circulă pe un fir alternativ la această oră, din cauza unui autocamion cu defecţiuni tehnice, rămas imobilizat pe partea carosabilă.

În judeţul Mehedinţi, până la data de 30.05.2019, pe DN 6 Drobeta Turnu Severin – Orșova, la kilometrul 358+268 viaductul Tarovăț, kilometrul  358+518 (viaductul Jupalnic) și kilometrul 362+664( viaductul Valea lui Stan) se vor executa lucrări de asfaltare.Traficul se va desfăşura dirijat prin intermediul piloților și/sau indicatoare.

În judeţul Ialomiţa, pe DN 2, între localităţile Moviliţa şi Coşereni, se efectuează lucrări la partea carosabilă (decopertare şi asfaltare), pe ambele sensuri de mers, traficul desfășurându-se alternativ.

Pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 36, pe podul peste râul Argeş, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, din cauza lucrărilor de reparaţii la sistemul rutier, care se vor derula până la sfârşitul lunii august, traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), unde se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Circulaţia rutieră este deviată pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa de pe calea 1 (Bucureşti - Constanţa) pe calea 2 (Constanţa - Bucureşti), pe tronsonul kilometric 74+350 - 84+100 de metri, între localităţile Dor Mărunt şi Dragoş Vodă, judeţul Călăraşi, unde se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri. Devierea va fi valabilă până la jumătatea lunii iunie, fiind impusă pentru efectuarea de reparaţii la sistemul rutier.

Ti-a placut articolul?

Comentarii