Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:03 09 04 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

InfoTrafic Circulaţie deviată pe Autostrada Soarelui

ro

29 May, 2019 07:22 756 Marime text
Centrul InfoTrafic transmite că, în această perioadă se execută diferite tipuri de lucrări la suprafaţa carosabilă, motiv pentru care sunt impuse mai multe restricţii de circulaţie, astfel:

Pe DN7, în judeţul Vâlcea, se efectuează lucrări de înlocuire a dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilataţie la Podul peste râul Sasca Mare, aflat la kilometrul 157+762 metri, în localitatea Milcoiu, precum şi reparaţii la dispozitivele de acoperire a rosturilor de dilataţie la podul peste râul Sâmnicu, kilometrul 165+767 metri, respectiv podul peste râul Sâmnicel, kilometrul 169+760 metri, din localitatea Blidari. Traficul este restricţionat pe câte un sens de circulaţie, desfăşurându-se prin indicatoare rutiere montate la faţa locului.

În judeţul Ialomiţa, pe DN2, între localităţile Moviliţa şi Coşereni, se efectuează lucrări la partea carosabilă (decopertare şi asfaltare), pe ambele sensuri de mers, traficul desfăşurându-se alternativ, prin dirijarea piloţilor de trafic.

Şi în judeţul Prahova se execută lucrări (de întreținere a carosabilului) pe DN1, între kilometrii 103 și 101, precum și efectuarea de marcaje rutiere, pe tronsonul kilometric 92 - 98, pe ambele sensuri, alternativ, prin piloţi de trafic sau semafoare electrice.

Iar în judeţul Mehedinţi, pe DN6 Drobeta Turnu Severin - Orșova, la poziţia kilometrică 362+664 (viaductul Valea lui Stan), se execută lucrări de asfaltare, pe ambele sensuri de mers, alternativ, traficul desfăşurându-se dirijat, prin intermediul indicatoarelor rutiere.

Pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 36, pe podul peste râul Argeş, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), unde se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri.

De asemenea, pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa circulaţia rutieră este deviată, de pe calea 1 (Bucureşti - Constanţa) pe calea 2 (Constanţa - Bucureşti), pe tronsonul kilometric 84 - 92, între localităţile Vlad Ţepeş şi Vâlcelele, judeţul Călăraşi, unde se desfăşoară pe câte o bandă pentru fiecare direcţie.

Ti-a placut articolul?

Comentarii