Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu violent la Timișoara. O hală de birouri și producție a fost cuprinsă de flăcări. Intervin pompierii cu mai multe autospeciale

ro

24 Nov, 2018 20:34 1221 Marime text
Un puternic incendiu a izbucnit, sâmbătă seară, la o hală a unei fabrici aflată la marginea oraşului Timişoara, în zona Parcului Tehnologic, transmite RomaniaTV.net. 
 
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş, un incendiu puternic a izbucnit la o hală în care se confecţionează produse din fier forjat, aflată în zona Parcului Tehnologic şi Industrial de la ieşire din Timişoara spre vama Cenad.

"ISU Timiş intervine pentru lichidarea unui incendiu la o hală de birouri şi producţie din municipiul Timişoara, Calea Torontalului, DN 6. În acest moment, incendiul se manifestă cu ardere generalizată pe o suprafaţa de aproximativ 350 mp. Se intervine cu 7 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 2 autoplatforme de lucru la înălţime, o autospecială de descarcerare grea, 4 ofiţeri şi 30 de subofiţeri", transmite ISU Timiş.


Pompierii de la locul incendiului spun că în interiorul halei se află şi mai multe tuburi cu oxigen.

De asemenea, patru persoane se aflau în interior, la momentul izbucnirii incendiului, însă acestea s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor.

Sursa: RomaniaTV.net. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii