Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu la o fabrică de cauciucuri din Timişoara. Sute de persoane, evacuate. Populaţia, avertizată prin sistemul RO-ALERT (galerie foto)

ro

30 Apr, 2019 15:09 1663 Marime text
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Timiş au fost solicitaţi în această după amiază să intervină la un incendiu izbucnit în secția de turnătorie a unui canal tehnologic al fabricii de cauciucuri din municipiul Timișoara.  

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, la acest moment, incendiul este localizat, fiind eliminat pericolul extinderii la vecinătății. 

"La faţa locului, salvatorii intervin cu 6 mașini de stingere, 2 autoscări și o ambulanţă SMURD. Se acţionează cu nisip şi se încearcă pornirea instalației de stingere, existenţa în incinta operatorului economic. Din fabrică s-au autoevacuat 431 persoane (tura de serviciu) și s-au constituit echipe de căutare pentru identificarea eventualelor persoane surprinse. Misiunea este în dinamică" - a mai transmis purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea pentru ZIUA de Constanţa. 


Pentru protecția comunităților aflate in proximitatea zonei de manifestare, ISU Timis a transmis un mesaj de avertizare, prin intermediul sistemului RO-Alert. 

Sursa foto: ISU Timiş
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii