Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu în localitatea Sarichioi, județul Tulcea. Pompierii au intervenit pentru stingerea focului. Printre salvatori, un subofițer ISU, în timpul liber (galerie foto)

ro

05 Jan, 2019 20:38 4274 Marime text
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Delta al Județului Tulcea, Stația de pompieri Babadag au fost solicitați să intervină în această seară, în jurul orei 19:20 pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la nivelul podului unei case din localitatea Sarichioi.

Potrivit ISU Delta, la fața locului s-au deplasat 9 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

”Până să ajungă pompierii militari, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Sarichioi s-a deplasat la locul intervenției. Un subofițer din cadrul Detașamentului de pompieri Tulcea (Plutonier major Gheorghiță Alexandru) aflat în timpul liber, în localitatea Sarichioi, a plecat împreună cu membrii SVSU Sarichioi pentru a ajuta persoanele în dificultate. Până să ajungă forțele Stației de pompieri Babadag, aceștia au evacuat bunurile materiale și persoanele din casă. În urma intervenției prompte, pagubele au putut fi limitate” - au mai transmis reprezentanții ISU Delta.


În urma incendiului au fost deteriorate 7 plăci de azbociment, 2 mp de lambriu, 2 mp de acoperiș. 

Din primele informații cauza probabilă producerii incendiului este coșul de fum neizolat termic față de materialele combustibile.

Sursa foto: ISU Delta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii