Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:08 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încă un bărbat inculpat în Belgia pentru "asasinate teroriste"

ro

24 Nov, 2015 20:14 1816 Marime text
 
Un bărbat arestat ieri în Belgia a fost inculpat astăzi pentru ”asasinate teroriste”, ceea ce aduce la cinci numărul persoanelor plasate în arest preventiv în cadrul anchetei desfășurate pe teritoriul belgian după atentatele din 13 noiembrie de la Paris, soldate cu 130 de morți și 350 de răniți, relatează AFP.
 
Un alt suspect fusese inculpat ieri în Belgia pentru participare la atentatele din Paris, în urma unei vaste operațiuni antiteroriste în regiunea Bruxelles și a orașului Liege. Pe de altă parte, potrivit DPA, Belgia a emis astăzi un mandat de arestare internațional pe numele lui Mohamed Abrini (30 de ani), în legătură cu atentatele de la Paris.
 
Abrini a fost filmat pe 11 noiembrie la volanul unei mașini care a fost folosită două zile mai târziu în timpul atacurilor teroriste din capitala Franței. El a fost surprins de camerele de luat vederi într-o benzinărie din nordul Franței alături de Salah Abdeslam, suspectul cheie în atentatele din 13 noiembrie.
 
Într-un apel la martori emis de poliția federală belgiană, Mohamed Abrini este descris drept ”periculos și probabil înarmat”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii