Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:33 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În plin scandal diplomatic româno-ungar, mâine va avea loc ședinţa CSAT pe tema migraţiei

ro

16 Sep, 2015 23:31 1639 Marime text
Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) se va reuni mâine, pentru a discuta poziţia României în criza refugiaţilor, în contextul refuzului autorităţilor române de a accepta cotele obligatorii, al solicitărilor unor lideri europeni privind sancţionarea ţărilor care se opun acestor cote, dar şi al scandalului diplomatic româno-ungar. Şedinţa, condusă de preşedintele Klaus Iohannis, va avea loc începând cu ora 11.00.
 
Administraţia Prezidenţială a anunţat, în această seară, că pe ordinea de zi a şedinţei CSAT sunt incluse subiecte referitoare la planul de implementare a Strategiei Naţionale de Apărare a Ţării pentru perioada 2015 - 2019, intensificarea fenomenului imigraţionist la frontiera României şi măsuri privind gestionarea situaţiei, Carta Albă a Apărării şi Strategia Naţională de Ordine şi Siguranţă Publică 2015 - 2020. De asemenea, în şedinţă vor fi abordate şi alte subiecte de interes pentru securitatea naţională, iar la finalul acesteia şeful statului va susţine o declaraţie de presă.
 
Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat public încă de zilele trecute, dar şi în discursul susţinut astăzi în Parlament, o parte a temelor care vor fi discutate în CSAT, principalul subiect fiind răspunsul României la criza refugiaţilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii