Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În Constanța Măsuri de prevenire a corupției luate de Direcția Generală Anticorupție

ro

11 Jul, 2017 12:17 1802 Marime text
Direcția Generală Anticorupție organizează, la Constanța, un nou stagiu de formare în cadrul „Proiectului Etică Organizațională Și Integritate În M.A.I.“, în contextul măsurilor de prevenire a corupției.

Proiectul este adresat personalului Ministerului Afacerilor Interne. Obiectivul principal este promovarea eticii organizaţionale şi integrităţii în rândul poliţiştilor, în scopul însuşirii de către poliţiştii aflaţi la început de carieră a cunoştinţelor şi abilităţilor necesare dezvoltării unui comportament adecvat în asigurarea aplicării legii.

Până în prezent, în cadrul proiectului s-au desfășurat 6 serii la care au participat 120 de cursanți. Stagiul de formare are loc în intervalul 11-13 iulie, în municipiul Constanța. Un număr 20 de tineri de funcționari M.A.I beneficiază de acestă inițiativă.

Acestei ințiative se alătură Inspectoratul General al Poliţiei Române, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, Inspectoratul General pentru Imigrări, Inspectoratul General al Jandarmeriei, Fundaţia Hanns Seidel România. De asemenea, Consiliului Județean Constanța sprijină acest proiect.

Participanții beneficiază de expertiza unor traineri reputați din cadrul MAI, dar nu numai. Printre aceștia se află: Şinca Florin polițist și autorul a numeroase cărți istorice, Virgil Vochină - fost polițist, Mircea Toma - preşedinte al Asociaţiei ActiveWatch, Dan Antonescu - fost polițist.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii