Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:19 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Accident rutier pe bulevardul Lăpuşneanu din Constanţa, zona City Park Mall. Femeie şi copil, loviţi de un taxi (galerie foto+video)

ro

27 Dec, 2018 10:48 12178 Marime text
Accident rutier, cu puţin timp în urmă, în Constanţa. Doi pietoni au fost loviţi pe trecerea de pietoni de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, zona City Park Mall, de către un taxi.

Potrivit IPJ Constanţa, victimele sunt o femeie şi un copil.

Un echipaj SMURD se află la faţa locului.

Poliţiştii fac cercetări.

Potrivit informaţiilor de la faţa locului, cei doi-mamă şi copil- au fost transportaţi la spital.

UPDATE: IPJ Constanţa.

În jurel orei 10.26, un bărbat de 46 de ani a condus un auto pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, dinspre str Soveja catre bd. Aurel Vlaicu iar la un moment dat a accidentat 2 pietoni (femeie de 28 de ani si minor de 7 ani) care s-au angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal. În urma accidentului, cele două persoane au suferit răni uşoare. Politiştii rutieri au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Pula Dănuț 29 Dec, 2018 05:30 De la șoferie, direct la pușcărie. Sloganul lui#Drac_nea
  • Bianca 27 Dec, 2018 14:20 Este revoltator!Daca aveti permis stiti ce viteza trebuie sa ai in zona pietonala!Nu se poate langa parc sa nu aveti o solutie ptr traversat in siguranta. Soferii nu respecta regulile si mori cu zile in ziua de azi ..stiu ca sunt si pietoni indisciplinati dar prea multe cazuri similare au fost pe trecerea aceea de pietoni.Marturisesc ca trec cu frica de fiecare data in zona parcului.Constanta -2018 oras turistic -parcul ala este des frecventate de mame cu copii ,turisti vara ,oameni in varsta .Cati oameni mai trebuie sa moara sa gasiti solutii?Ca vad ca soferii au sanctiuni usoare si nu respecta nimic si nu e primul accident acolo.Gasiti solutii incompetentilor!Viata are prioritate!Si regulile si bunul simt.Legi mai aspre si civilizatie si educatie.Nu se poate asa ceva.Tara Europeana!