Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini cu șoferul cercetat în accidentul mortal de pe Șoseaua Mangaliei din Constanța. Ce s-a stabilit după analizele toxicologice efectuate conducătorului auto (galerie foto-video)

ro

22 Feb, 2018 07:56 10077 Marime text
imagini cu soferul cercetat in accidentul mortal de pe soseaua mangaliei din constanta ce s a stabilit
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Marius 22 Feb, 2018 12:58 Cea mai buna metoda de a evita accidentele in zona aceea este sa se monteze niste limitatoare de viteza.
  • Emil 22 Feb, 2018 11:16 Dle.primar, domnilor politisti, stiti foarte bine ca cele doua treceri din capatul podului sunt cele mai periculoase cu foarte multe accidente tragice din luna in luna. Pune-ti domnilor iluminare buna pe ele, puneti lumina alba deasupra acestor treceri. Acum sunt foarte prost iluminate. Puneti o iluminare buna altfel nimic nu se va schimba pe cele doua treceri altfel tembelii care oricum vor circula cu viteza nu vor vedea oamenii nevinovati pe trecere. Dumnezeu sa-l aiba in grija pe ingeras
  • barbu 22 Feb, 2018 08:59 Schimbati legea!Periati licentele acordate instructorilor auto! Inaspriti pedepsele pentru accidentele pe trecerile de pietoni! Obligatia pietonilor de a se asigura inainte de a incepe traversarea! Instalarea de camere in dreptul fiecarei treceri de pietoni! Exigenta sporita la examenul psihologic! Dar si la cel de obtinerea permisului! Interzicerea ,timp de un an,a conducerii autovehiculului ,dupa obtinerea permisului,neinsotit de un posesor de permis . Mai vedem,dupa!