Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:52 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini cu șoferul cercetat în accidentul mortal de pe Șoseaua Mangaliei din Constanța. Ce s-a stabilit după analizele toxicologice efectuate conducătorului auto (galerie foto-video)

ro

22 Feb, 2018 07:56 10021 Marime text
O tragedie a avut loc ieri seară pe Șoseaua Mangaliei din Constanța. Un grup de pietoni care traversa regulamentar strada a fost spulberat din plin de șoferul unui Volkswagen Polo înmatriculat în Buzău care nu ar fi oprit să le acorde prioritate.

Bilanțul accidentului este unul tragic. Un copil de aproximativ trei ani a murit, tatăl său care îl ținea în brațe în momentul accidentului a ajuns în stare foarte gravă la spital, iar alte două persoane au fost rănite.
Imaginile surrprinse de o cameră de supraveghere amplasată în zonă arată că grupul de pietoni traversa pe trecere, șoferii care circulau pe sensul către Gară au oprit, la fel și conducătorul auto de pe prima bandă de pe sensul către ieșirea din oraș. Tânărul de 22 de ani din Buzău, care are permis din iunie 2017 a venit cu viteză pe banda de lângă axul drumului și a spulberat grupul de pietoni.
 
Ca să scape de furia martorilor adunați la fața locului șoferul a fost ținut în mașina de poliție până la finalizarea cercetărilor, după care a fost transportat la spital pentru prelevarea probelor de sânge și urină care să stabilească dacă a consumat sau nu substanțe interzise înainte de a se urca la volan.

În urma analizelor s-a stabilit că acesta nu a consumat nici alcool nici alte substanțe interzise înainte de a se urca la volan. 

În tot timpul cât a stat în mașina polițiștilor suspectul a încercat să se ferească de aparatele de fotografiat și filmat care încercau să surprindă o imagine cu acesta. A fost surprins în câteva cadre și nemulțumit a încercat să se ascundă.


Tânărul se afla în mașină cu o tânără care a fost rănită în momentul spitalului și a ajuns la spital.
 
Citește și: 

UPDATE. Imagini de la eveniment. Accident rutier grav pe Șoseaua Mangaliei, în Constanța. O familie a fost spulberată de o mașină. Copil de trei ani decedat (galerie foto+video)

Imagini șocante. Accidentul de pe Șoseaua Mangaliei din Constanța surprins de o cameră de supraveghere (video)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Marius 22 Feb, 2018 12:58 Cea mai buna metoda de a evita accidentele in zona aceea este sa se monteze niste limitatoare de viteza.
  • Emil 22 Feb, 2018 11:16 Dle.primar, domnilor politisti, stiti foarte bine ca cele doua treceri din capatul podului sunt cele mai periculoase cu foarte multe accidente tragice din luna in luna. Pune-ti domnilor iluminare buna pe ele, puneti lumina alba deasupra acestor treceri. Acum sunt foarte prost iluminate. Puneti o iluminare buna altfel nimic nu se va schimba pe cele doua treceri altfel tembelii care oricum vor circula cu viteza nu vor vedea oamenii nevinovati pe trecere. Dumnezeu sa-l aiba in grija pe ingeras
  • barbu 22 Feb, 2018 08:59 Schimbati legea!Periati licentele acordate instructorilor auto! Inaspriti pedepsele pentru accidentele pe trecerile de pietoni! Obligatia pietonilor de a se asigura inainte de a incepe traversarea! Instalarea de camere in dreptul fiecarei treceri de pietoni! Exigenta sporita la examenul psihologic! Dar si la cel de obtinerea permisului! Interzicerea ,timp de un an,a conducerii autovehiculului ,dupa obtinerea permisului,neinsotit de un posesor de permis . Mai vedem,dupa!