Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:51 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iarna revine la Constanța. A început să ningă în această dimineață. Ce spun meteorologii (galerie foto+video)

ro

12 Dec, 2018 10:00 1973 Marime text
Vremea este în continuă răcire la Constanța. După ce ieri au căzut stropi de ploaie, în această dimineață a început să ningă la malul mării. 

Ninge cu fulgi mari, iar vremea de afară ne aduce aminte că suntem în luna decembrie și se apropie Sărbătorile de Iarnă. 

Confrom prognozei meteo publicate la începutul săptămânii de ANM, în Dobrogea, în prima săptămână de prognoză, temperaturile diurne nu vor avea variații semnificative și se vor situa în jurul celor normale în a doua decadă a lunii decembrie, între 3 și 6 grade.

Minimele nocturne vor fi mai coborâte doar în perioada 13-14 decembrie, în rest urmând a se situa ușor peste medii, într-un ecart de -4...0 grade.

Estimările prognostice pentru intervalul 15-23 decembrie indică o probabilitate mai mare de a se înregistra un regim termic în general peste cel normal în a doua jumătate a lunii decembrie, mai ales în privința valorilor diurne.

Probabilitate pentru precipitații (predominant ploaie, trecător mixte) va fi relativ ridicată pe parcursul intervalului de referință. Acestea vor fi totuși în general slabe, doar în jurul datei de 15 decembrie fiind estimate cantități de apă moderate.

Sursa foto-video: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii