Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:57 04 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horia Tecău a donat banii Secţia de Neonatologie a Spitalului Judeţean, dotată cu un ventilator de 18.000 de euro (video)

ro

24 Nov, 2015 12:13 1906 Marime text
Organizaţia Salvaţi Copiii a dotat secţia de Neonatologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” din Constanţa cu un ventilator de suport respirator în valoare de 18.000 de euro. Evenimentul are avea loc în Sala de Consiliu din cadrul Spitalului, în prezenţa tenismanului Horia Tecău.
În perioada 2012-2014, Organizaţia Salvaţi Copiii a reuşit să doteze 54 maternităţi şi secţii de nou-născuţi din România. Prin implicarea publicului larg în campaniile de redirecţionare a 2% din impozitul pe venit, donaţii online, donaţii SMS sau Direct Debit, dar şi prin sprijinul important al companiilor partenere, alte 21 de secţii de nou-născuţi vor avea parte de suport similar.
Oraşele vizate sunt: Piteşti, Braşov, Bucureşti, Reşiţa, Caransebeş, Constanţa, Craiova, Hunedoara, Petroşani, Iaşi, Târgu-Mureş, Român, Sibiu, Câmpulung Moldovenesc, Arad, Buzău, Timişoara, Vaslui, Cluj-Napoca.
În cadrul evenimentului, Salvaţi Copiii va anunţă startul campaniei „Un gest pentru o viaţă” de anul acesta, care îşi propune strângerea fondurilor pentru dotarea a 15 maternităţi.

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mircea 25 Nov, 2015 09:38 Bravo lui omului Horia Tecau ,Bravo colectivului de neonatologie si dc sef de sectie F ratiman