Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Mihai Lupu Guvernarea din ultimii trei ani ar fi condus către multe „derapaje”

ro

22 Sep, 2015 13:32 1427 Marime text
 
Deputatul PNL Constanţa, Mihai Lupu, susține într-un comunicat faptul că Victor Ponta și PSD, ar fi făcut în toți acești ani de când sunt la guvernare, promisiuni deșarte.
 
„Declaraţii pompoase, promisiuni neîmplinite şi propuneri lipsite de sens privind planurile de dezvoltare a infrastructurii din România fac parte din arsenalul de minciuni cu care domnul Ponta şi PSD ne-au obişnuit în cei 3 ani la guvernare.”, se arată în comunicatul de presă trimis de Mihai Lupu.
 
„În toți acești ani în care Victor Ponta a fost prim-ministru nu s-a construit niciun kilometru de autostradă, toate inaugurările de până acum fiind proiecte de infrastructură deja începute! Doar o guvernare nefuncţională cum este cea în fruntea căreia se află domnul Ponta se poate lăuda fără ruşine cu inaugurarea de „n” kilometri de autostradă, deşi nu are niciun merit pentru acest lucru! Niciun centimetru de autostradă nu a prins contur datorită Guvernului PSD.”, adaugă deputatul.
Tot el scoate în evidență multe dintre „promisiunile” pe care le-a făcut Victor Ponta, probleme pe care le consideră „derapaje”.
 
Astfel, deputatul PNL Constanţa, Mihai Lupu, susține că „PNL consideră că este momentul ca toate aceste derapaje să fie stopate şi odată cu acestea să fie îndreptată situaţia păguboasă în care România se află din cauza incompetenţei domnului Ponta, a PSD şi a acoliţilor care continuă să vulnerabilizeze România pentru interesele lor de moment.”
 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii