Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Hagi, dispus să cedeze pachetul majoritar de la Viitorul

ro

12 Sep, 2016 12:12 3510 Marime text
Gheorghe Hagi ar cam fi pregătit să cedeze locul de finanțator de la clubul de fotbal Viitorul. Cristian Bivolaru, preşedintele formaţiei patronate de Hagi, a dezvăluit că "Regele" este dispus să cedeze pachetul majoritar de acţiuni la şapte ani după ce a început această afacere.
 
Gică Hagi îşi doreşte să rămână acţionar minoritar şi să se ocupe exclusiv de partea tehnică a echipei. Hagi şi-ar dori să-şi cedeze acţiunile unui investitor român, dar dacă nu va fi posibil va lua în calcul şi posibilitatea cedării echipei către un străin.
 

„Am renunţat la jucătorii experimentaţi, încercăm să creştem jucători tineri. Avem nevoie de o majorare de capital, Gică Hagi este dispus să vândă din acţiuni. Nu pentru a recupera din investiţie, ci pentru a face performanţă. Dorinţa lui este să aibă alături acţionari români, dacă nu este posibil atunci se va reorienta. Îşi doreşte să rămână cu un pachet minoritar de acţiuni şi să coordoneze în continuare activitatea din club din punct de vedere tehnic. Noi atragem din publicitate şi sponsorizări mai mult decât oricare alt club din campionat pentru că oamenii îşi asociază numele cu 'brandul Hagi“, a declarat Cristian Bivolaru la ProSport LIVE.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii