Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Geoană. „Suntem suspendaţi până la Congres” Geoană, Vanghelie şi Şova, excluşi din PSD

ro

27 Nov, 2014 17:52 1697 Marime text
Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis, astăzi, suspendarea din partid a lui Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova, până la Congresul formaţiunii. 

„Ponta a făcut propuneri de excluderi pentru un număr de colegi, inclusiv pentru mine. Dar după o lungă și contradictorie discuție s-a decis suspendarea mea, a lui Șova și Vanghelie până la Congres. Să trecem peste acest moment delicat, toată lumea este nervoasă, a fost o discuție lungă, dar în linii mari, utilă. Nu cred că așa trebuie să procedăm. Dar în condițiile în care președintele partidului a jucat cu șefia partidului pe masă acest subiect, partidul a găsit o formulă să continuăm până la Congres”, a adăugat social-democratul”, a declarat senatorul Mircea Geoană.

„O chestie foarte amestecată, foarte complicată şi foarte penibilă. Nu a fost nimic, a fost o execuţie, cu motivaţia că am dat declaraţii, că sunt pe lângă Mircea Geoană, că Şova e în greţuri cu domnul Dragnea. Nişte prostii. Mi-a fost greaţă. N-am văzut aşa execuţii nici la Partidul Comunist. Pe mine nu mă mai interesează acum niciun plan cu PSD. Domnul Ponta cât a fost în Dubai l-a lăsat pe domnul Dragnea să facă jocuri. Suntem nebuni?! Şi nu ne-am dat seama că nu putem să ne prezentăm cu acelaşi candidat peste 5 ani şi cu acelaşi director de campanie?!”,  a declarat Marian Vanghelie. 



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii