Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:55 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gelu Diaconu - „Dosarul meu are ca scop compromiterea unui personaj politic”

ro

07 Aug, 2016 17:55 2325 Marime text
Gelu Diaconu, fostul preşedinte al ANAF, a publicat pe blogul său o parte din rechizitoriul prin care a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu şi favorizarea infractorului.

„Până la data de 8 februarie 2016, cu o zi înaintea primirii de la DNA a citaţiei de suspect, nu am ştiut de existenţa/discutat despre/interferat cu intenţiile, intervenţiile, acţiunile/ numitului Nicolae Păun şi ale Asociaţiei Partida Romilor Pro Europa. Niciodată în întreaga mea viaţă până la data de 8 februarie anul acesta nu am vorbit/luat vreun contact cu cineva din interiorul ANAF sau din exterior, de pe întreaga planetă Pământ, despre cei doi subieţti menţionaţi mai sus şi despre activitatea acestora. Pe Madalin Voicu îl ştiu din media datorită notorietăţii sale", a notat Gelu Diaconu. De asemenea, fostul preşedinte al ANAF susţine că obiectivul dosarului este „compromiterea unui personaj politic".  

Amintim că DNA a anunţat, în luna februarie, că Gelu Diaconu este urmărit penal în dosarul deputaţilor Mădălin Voicu şi Nicolae Păun. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii