Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:08 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gabriela Vranceanu-Firea si Cristian Boureanu s-au certat, in direct, la "Stirea zilei" (video)

ro

01 Jun, 2010 02:07 4153 Marime text

cristian_des.jpgModeratoarea emisiunii "Stirea zilei" de la Antena 3, Gabriela Vranceanu-Firea, a purtat o discutie "aprinsa" cu deputatul PDL Cristian Boureanu.

Cei doi au avut o discutie aprinsa in direct si s-au jignit reciproc. Ludovic Orban, si el invitat in emisiune, a incercat sa aplaneze conflictul, dar fara succes.

In luna iulie a anului trecut, Cristian Boureanu s-a certat, tot in direct, cu Adrian Paunescu, la Realitatea Tv. Cei doi erau invitati in emisiunea "Editie speciala". Si atunci, deputatul PDL a fost nemultumit de timpul care i-a fost alocat in emisiune.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ciheianu 02 Jun, 2010 07:00 Doamna Gabriela,sunt alaturi de d-voastra in disputa cu acel derbedeu, parca il cheama boureanu. Recunosc, cu mai mult timp in urma, nu am fost un fan al d-voastra, v-am criticat, dezaprobat mereu, sincer imi pare rau, si va cer scuze.Ce am vazut insa la emisiunea d-voastra, m-a intrigat atat de mult incat, daca nu-l dadea postul TV in judecata il dadeam eu. Acest fost incornorat de boureanu are tupeu sa va jigneasca in perioada de doliu, asa ceva nu se poate admite idiferent cat de indulgent sau educat ai fi.Acest dinu-paturica al zilelor noastre, este un individ fara personalitate si lipsit complet de demnitate,a fost in stare sa-si inprumute chiar nevasta altui individ cu figura si apucaturi de interlop(vladescu) si aceasta, numai pentru a urca pe scara erarhica a partidului si a-si dezvolta afacerile dubioase cu statul, din banii celor la care el si colegii lui guvernanti le taie salariile si pensiile.Rusine sa-ti fie boureanule, asa om asa nume!!!
  • teompa 01 Jun, 2010 07:51 gabriela vranceanu s-a pierdut cu firea