Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:15 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florian Constantin „Sub ce autoritate propune Banias data alegerilor de la municipiu?”

ro

24 Nov, 2010 07:57 1201 Marime text

In ultima sedinta a Biroului Permanent Judetean, senatorul Banias le-a propus colegilor data de 4 decembrie pentru desfasurarea alegerilor la municipiu. Doar lipsa cvorumului l-a impiedicat pe Banias sa supuna la vot intentia sa. De aici, fiecare si-a dat cu parerea si toti se intreaba de ce atata graba, din moment ce, timp de aproape sase luni de zile, Banias nu s-a sinchisit sa propuna vreo zi pentru alegeri. De fiecare data explica faptul ca altele sunt prioritatile PDL intr-un an de criza, nicidecum alegerile!

Brusc, prioritatile de criza ale liderului interimar de la Constanta s-au transformat in alegeri si vrea musai ca inceputul lunii decembrie sa-i prinda implicati in organizarea si desfasurarea scrutinului de la municipiu. „E clar ca la mijloc exista un interes ascuns... Probabil ca din punctul lui de vedere (n.r. Mircea Banias) acum ar fi mai bine organizat pentru candidatul pe care a declarat ca-l sustine, adica pentru Adi Manole, care era destul de suparat ca sedinta nu a avut cvorum pentru a sti daca vor fi alegeri pe 4 sau nu", a declarat pentru „Observator" unul dintre liderii importanti ai PDL Constanta.

Manole a precizat: „4 decembrie este o zi potrivita. Insa, daca procedurile nu se declanseaza in aceasta saptamana, atunci alegerile nu mai intra in calcul sa fie pregatite pentru 4 decembrie, deoarece procedurile dureaza 10-15 zile. Pana pe 15 decembrie eu spun ca pot fi desfasurate alegeri la organizatia municipala, fara probleme".

Contactat telefonic, Florian Constantin intoarce cutitul in rana si aminteste de scandalul alegerilor organizate in data de 5 iunie, atunci cand presedinte a fost aleasa Maria Stavrositu. „Sub ce autoritate propune Banias data alegerilor de la municipiu? Mi s-a spus ca exista o decizie a Comisiei de Etica, Statut si Litigii prin care alegerile din iunie, de la municipiu sunt anulate. Eu nu am vazut-o! De aici si ambiguitatea asta si pentru acest motiv spun, din nou, ca astept documentul oficial prin care alegerile sunt anulate si dupa aceea vom decide ce urmeaza sa se intample. Mai mult, consider ca, din moment ce organizatia are reprezentare in Biroul Permanent National pe Mircea Banias, atunci sa vina sa ne spuna, sa ne prezinte documentul care anuleaza alegerile", a declarat Constantin.

Sursa: www.observator.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Rozicrucianul 24 Nov, 2010 08:29 Neostenitul Banias(si nu numai el) ,edecarul portului care se lauda cu povara celor doua ,,tururi in jurul cozii'ale alegerilor parlamentare si prezidentiale,nu realizeaza faptul ca ,el nu mai are nici autoritate morala nici politica,nici institutionala,de nici-un fel si ca a venit timpul sa treaca in ariergarda pentru a ascunde cit de cit mediocritatea lui (lor)politica de care au auzit si frizerii din cartierele marginase ale Constantei.Oamenii se pregatesc de sarbatori si lui ii arde de alegeri in postul Craciunului. Ce sa-i faci daca are soriciul gros?
  • FARA STAVROSITU 24 Nov, 2010 08:01 Scapati partidul de aceasta Stavrositu si unealta ei Branza. Cu Stavrositu partidul se va duce in cap.