Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:13 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Bătaia e ruptă din Rai” pentru unii? Fiul unui milionar şi-a bătut logodnica într-un hotel din Mamaia

ro

31 Aug, 2015 13:15 4681 Marime text
Fiul cel mare al milionarului Radu Timiş a venit pe litoral, împreună cu iubita lui, Giulia, şi un grup de prieteni. Se pare însă că lucrurile nu stau tocmai bine între cei doi. Ultima seară a fost însă una de coşmar pentru tânără. Se pare că cei doi s-au certat în camera de hotel, weekendul trecut, iar apropiaţii susţin că scandalul a degenerat într-o bătaie.

Mai exact, Radu Timiş Jr şi-a pierdut cumpătul şi a lovit-o pe tânăra Giulia. Speriată, această a început să ţipe şi să plângă. Angajaţii hotelului de lux unde erau cazaţi au fost alertaţi de ţipetele fetei. Speriaţi, oamenii au chemat poliţia, deoarece, după cum susţin ei, ar fi auzit cu fata era agresată fizic şi verbal.

Apropiaţii celor doi au spus că băiatul de bani gata a avut multe explicaţii de dat, însă Giulia a ales să îl ierte pe moştenitorul unui imperiu de peste 200 de milioane de euro şi să continue mai departe cu planurile de nuntă.

Giulia este cuplată de câţiva ani cu Radu Jr, fiul miliardarului Radu Timiş, patronul uneia dintre cele mai mari companii producătoare de mezeluri din România. Apropiaţii spun că relaţia lor este una serioasă şi că ar fi planificat deja şi data nunţii.

Este posibil ca fiul milionarului să creadă că „bătaia este ruptă din Rai”, iar fata să îşi imagineze că acest principiu este aplicat tuturor. Altfel nu ne explicăm de ce unele fete/femei suportă loviturile partenerilor de viaţă. Probabil că umilinţele înghiţite de unele femei/ au o singură explicaţie: banii, acel confort financiar după care tânjeşte toată lumea. 


sursa foto: agrointel.ro, cancan.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii