Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:40 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei CS Medgidia, victorie în patru seturi cu CSM Lugoj

ro

06 Nov, 2021 21:03 2180 Marime text
  • Gazdele au condus cu 2-0, iar echipa din judeţul Timiş a redus din diferenţă.

Echipele feminine de volei CS Medgidia şi CSM Lugoj s-au întâlnit astăzi, în sala „Iftimie Ilisei“ din Medgidia, în etapa a cincea a Diviziei A1.

Partida s-a încheiat cu victoria echipei gazdă (antrenori, Florin Voinea şi Radu Began), scor 3-1 (25-23, 25-23, 20-25, 25-19).

O întâlnire echilibrată. Fetele lui Florin Voinea și Radu Began au mari așteptări în partida cu bănățencele, care vin la Medgidia după o calificare în șaisprezecimile de finală ale Cupei Challenge, în care s-au impus în minim de seturi, în manșa tur-retur în fața echipei slovace VK Pirane Brusno. Partida va fi una interesantă și foarte disputată pentru că ambele echipe iși doresc să practice cel mai bun volei și să-și testeze forțele, mai ales pentru competițiile europene, dar și pentru un loc fruntaș în clasamentul Diviziei A1, a fost mesajul CS Medgidia de înaintea partidei.  

În următorul meci, CS Medgidia întâlnește acasă nou-promovata Dacia Mioveni, sâmbătă, 13 noiembrie, de la ora 18.30.
 
După confruntarea cu CSM Lugoj, pe pagina de Facebook a clubului din județul Constanța s-a arătat:

Ioana Baciu și Diana Ariton au fost principalele jucătoare care au punctat pentru Medgidia. Jocul de echipă a fost unul exemplar, în special pe finalul partidei, când CSM Lugoj a revenit în ecuație, adjudecându-și setul 3, ca mai apoi să țină aproape de Medgidia și în următorul act. Echipa a putut să-și construiască atacurile și datorita libero-ului Mihaela Albu, care a făcut un meci senzațional, după o recepție foarte bună. Larisa Vasilica a închis meciul cu un punct superb, iar CS Medgidia așteaptă acum următorul meci.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (CS Medgidia)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii