Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:46 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeie, rănită serios după ce a căzut de pe scaun. Ce spune Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanţa

ro

21 Sep, 2018 14:09 1814 Marime text

O femeie a ajuns la spital după ce a căzut de pe scaun în timpul serviciului.

Potrivit ITM Constanţa, în data de 20.09.2018 ora 11:25 la SC COMDATA SERVICE SRL – DEPARTAMENT WIND a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporara a capacitatii de munca a unui angajat.

În timpul desfasurarii activităţii, lucratoarea în vârstă de 35 de ani a cazut de pe scaun si s-a accidentat la nivelul spatelui. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Accidentul este in curs de cercetare de catre o comisie numita de catre SC COMDATA SERVICE SRL in conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificarile si completarile ulterioare. Dupa finalizarea cercetării dosarul de cercetare intocmit de comisia numita de catre angajator va fi inaintat pentru verificare si avizare la Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta, care va analiza dosarul, il va aviza  sau in cazul in care  se constata ca cercetarea nu a fost efectuata corespunzator, va dispune in scris masuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare si/sau completarea dosarului, după caz.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii