Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusiv! Eugen Tomac "Claudiu Palaz va fi viitorul primar al Constanţei"!

ro

16 Jan, 2016 11:21 3299 Marime text

 
Consiliul Naţional al Mişcării Populare s-a reunit astăzi, pentru a valida candidaturile pentru alegerile locale. Preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac a declarat în exclusivitate pentru ZIUA de Constanţa că “vicepreşedintele partidului, Claudiu Palaz va fi primarul municipiului Constanţa”! Practic, de astăzi, Palaz intră oficial în cursa pentru Primăria Constanţa. În trecut acesta a deţinut şi calitatea de prefect al Constanţei.

Numele candidatului pentru Primăria Capitalei nu va fi dezvăluit astăzi, deşi fostul preşedinte Traian Băsescu ia în calcul să intre în cursă. Candidatul susţinut de MP la Primăria Galaţi ar urma să fie vicepreşedintele PMP, Cătălin Cristache, care şi-a ales deja un slogan, „Atenţie, vin la primărie!”, potrivit Mediafax. Candidatul susţinut de MP la primăria municipiului Alba Iulia este deputatul Clement Negruţ, la Brăila ar urma să fie validat Viorel Botea, iar la Tulcea Victor Tarhon, fost preşedinte al Consiliului Judeţean.

Candidatul MP pentru Primăria Buzău ar urma să fie Ion Marin, fost comisar-şef al Inspectoratului de poliţie Judeţean Buzău. Pentru Primăria Ploieşti, MP o va susţine în competiţa electorală pe Cătălina Bojianu, fost viceprimar al municipiului şi director economic la Hidro Prahova, în prezent.

La Băcău - fief PSD, primăria este disputată, în interiorul MP, de un fost prefect şi un fost viceprimar, urmând ca decizia asupra candidatului desemnat să fie luată în şedinţa Colegiului Naţional de sâmbătă. Mişcarea Populară nu şi-a stabilit, până în prezent, candidaţii la primăriile municipiilor reşedinţă de judeţ Bacău, Cluj, Arad, Timişoara, Baia Mare sau Iaşi, potrivit unor surse din MP, citate de Mediafax.

Validarea candidatului pentru Primăria Capitalei nu figurează pe odinea de zi a Consiliului Naţional de astăzi. Fostul preşedinte Traian Băsescu nici nu confirmă, dar nici nu infirmă o intrare în cursa pentru Primăria Capitalei. „Vreţi să vă spun secrete? Niciodată nu am exclus, dar nici nu am afirmat că o voi face“, a spus Băsescu. Întrebat când va da un răspuns privind o posibilă candidatură, Traian Băsescu a spus: „La momentul potrivit“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • manu 16 Jan, 2016 11:36 acoliti LUI MAZARE CRI DE LA VECTRA CONSTRUCT AU PRIMIT 20 ANI PUSCARIE.RESPECT JUD LICA