Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:26 15 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Excluderi din partid, anunţate de Liviu Dragnea, înainte de discuţiile Comitetului Executiv al PSD

ro

05 Nov, 2018 13:04 684 Marime text
Liviu Dragnea a anunţat excluderi din partid, înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD, scrie Observator TV.

Liderii PSD se reunesc la Palatul Parlamentului, de la ora 12.00, în cadrul Comitetul Executiv al PSD, pentru a discuta "chestiuni interne".

Deputatul Adrian Ţuţuianu precizează că nu intenţionează să plece.„Am văzut că sunt colegi care sunt mai inflamaţi, am văzut alţii care îndeamnă la calm. Vreau să fie foarte clar: nu plec nicăieri, nici în alt partid, nu plec nici din Partidul Social Democrat atâta timp cât am sprijinul colegilor din organizaţia Dâmboviţa şi al colegilor care sunt semnatari ai scrisorii” a afirmat Ţuţuianu.

Vicepremierul Viorel Ştefan a anunţat că s-a înscris în cursa pentru conducerea ASF, alături de alţi şase candidaţi, în condiţiile în care mandatul actualei conduceri expiră în această lună.

Conform informaţiilor vehiculate în spaţiul public, Viorel Ştefan ar fi vizat de remanierea pe care o pregăteşte premierul Viorica Dăncilă. Aceasta, însă, nu participă la CExN.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a anunţat că la şedinţă se vor discuta şi ”chestiuni interne”.

”Vom avea o discuţie serioasă, bărbătească, aplicată. Vom lua nişte decizii”, a spus, Codrin Ştefănescu. El a afirmat că va cere lămuriri de la Adrian Ţuţuianu, în urma declaraţiilor pe care acesta le-a făcut despre membrii partidului. 

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, nu va participa la şedinţă, fiind în vizită oficială la Madrid.

Ti-a placut articolul?

Comentarii