Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:53 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EVZ Mazăre, pârât la BEC pentru că s-a dus la vot însoţit de tinere în costum de baie

ro

29 Jul, 2012 21:09 1077 Marime text
Printre alte reclamaţii, BEC a primit şi sesizări legate de faptul că primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost însoţit în secţia de votare de tinere în costume de baie.
"S-au primit nişte semnale, dar dacă este o problemă legată de ţinută, competente ar fi organele de poliţie", a declarat, conform Agerpres, pre;edintele BEC, Gabriela Elena Bogasiu. "Din moment ce competenţa revine organelor de poliţie, numai acestea pot aprecia asupra încadrării unei situaţii de fapt, în ipoteza unei norme de drept".

Bogasiu a precizat că sesizarea se referea la "participarea la vot a primarului municipiului Constanţa, însoţit de mai multe persoane în costum de baie". Potrivit unor surse din BEC, sesizarea referitoare la Mazăre poate contraveni Legii 60/1990, privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, care la Art. 6, alin c) interzice "tulburarea ordinii şi siguranţei publice, încălcarea normelor moralităţii publice, a drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor ori punerea în pericol a vieţii, integrităţii corporale sau sănătăţii acestora".

Sursa: http://www.evz.ro/detalii/stiri/radu-mazare-parat-la-bec-pentru-ca-s-a-dus-la-vot-insotit-de-tinere-in-costum-de-baie-994109.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii