Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:02 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Este oficial. Angajaţii din sectorul bugetar vor avea vacanță de Crăciun și Revelion. Ce a spus premierul despre plata pensiilor

ro

13 Dec, 2018 14:12 1285 Marime text
Premierul Viorica Dăncilă a anunţat joi că angajaţii din sectorul bugetar vor avea încă două zile libere, în 24 şi 31 decembrie, precizând că şi plata pensiilor se va face înainte de sărbători, informează Agerpres.ro

"Angajaţii din sistemul bugetar se vor bucura de încă două zile libere în preajma Crăciunului şi a Anului Nou, respectiv 24 şi 31 decembrie. Sper ca tot mai mulţi români să aibă linişte şi tihnă în aceste sărbători împreună cu familiile", a precizat Dăncilă la începutul şedinţei de guvern.


Ea a spus că a discutat cu miniştrii Muncii, Sănătăţii şi Afacerilor Interne pentru a lua măsuri pentru plata pensiilor şi pentru asigurarea serviciilor de sănătate şi siguranţa populaţiei în această perioadă.

"Împreună vom lua măsurile necesare pentru ca plata pensiilor să se încheie înainte de sărbători, serviciile de sănătate şi, bineînţeles, siguranţa populaţiei să fie asigurate cu prioritate astfel încât românii să se poată bucura de această perioadă mai liniştită de Crăciun şi Anul nou", a adăugat Dăncilă. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii