Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:23 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elev in coma dupa ce a fost batut de colegi

ro

28 May, 2010 21:52 1587 Marime text

Un elev al Grupului Şcolar "Grigore Moisil" din Bistriţa a intrat în coma şi a fost dus de urgenţă la o clinică de specialitate din Tîrgu Mures, dupa ce în cursul zilei de ieri a fost bătut cu bestialitate de cinci adolescenţi. Băiatul era elev în clasa a XII-a la Grupul Şcolar "Grigore Moisil". Între băiat şi alţi elevi de la Grupul Şcolar s-a iscat un scandal joi seara la banchetul de sfârşit de an. Conflictul a fost aplanat de către profesorii prezenţi la banchet.

"Asta s-a întâmplat în jurul orei 23.00, băiatul a fost urcat în taxi şi trimis acasă deoarece era foarte irascibil. Ajuns acasă, din câte am aflat noi, acesta le-a cerut părinţilor să îl lase să meargă la discotecă. Acesta s-a dus la discotecă şi aici s-ar fi întâlnit din nou cu cei cu care s-a certat", spune inspectorul şcolar general Mihai Mureşan.

Nefericitul eveniment s-a produs azi noapte în curtea unei benzinarii de pe drumul de centură. "Deocamdată nu putem stabili încadrarea juridică a faptei, până când medicul legist nu se va pronunţa. Cei cinci tineri sunt cercetaţi acum pentru lovire", spune Claudia Creţa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Nasăud.

Băiatul a fost transportat la Tîrgu Mureş cu un elicopter SMURD. Starea de sănătate a tânărului este foarte gravă."Băiatul a suferit un traumatism cranio-cerebral acut grav, comă profundă, stop cardio-respirator resuscitat.Prognosticul este rezervat, iar şansele de supravieţuire jumate-jumate" spune Ancuţa Vitushinski, purtător de cuvânt la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii