Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:36 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea vrea să scape de arest

ro

22 Apr, 2015 15:17 1375 Marime text
Unul dintre avocații Elenei Udrea, Alexandru Chiciu, a declarat că fostul ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului vrea să scape de arest, informează B1 TV.

Având în vedere că urmărirea penală în dosarul „Gala Bute" s-a terminat și acum începe judecata, nu există temei care să justifice arestul preventiv, în situația în care nu a fost făcută altă cerere de urmărire penală din partea procurorilor, spune Chiciu.

„Există un început al procesului penal, urmărirea penală s-a terminat și începem acum judecata, unde se vor analiza și discuta problemele. Cred caă în acest moment nu există niciun temei care să justifice arestul preventiv. Deja a fost trimisă în judecată în dosarul «Gala Bute» și nu a fost făcută altă cerere din partea procurorilor", a explicat avocatul Elenei Udrea.

De asemenea, Udrea susține faptul că nu ar mai putea să influențeze ancheta penală sau probele deja adunate, așa că nu este niciun motiv pentru care măsura arestului preventiv să nu fie înlocuită cu o altă măsură mai blândă.


Sursa: B1 TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii