Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea, Facebook şi postările Echipei de comunicare

ro

26 Apr, 2015 22:57 2776 Marime text
Elena Udrea a transmis duminică un nou mesaj pe Facebook, prin intermediul echipei sale de comunicare, în care atrage atenție asupra faptului că în dosarul ”Gala Bute” au rămas în arest doar cei care nu au dat declarații împotriva sa.
 
”În dosarul „Gala Bute”, sunt arestaţi preventiv doar cei care nu au declarat împotriva Elenei Udrea, aşa cum au dorit procurorii: Tudor Breazu şi Rudel Obreja. Nu numai că nu au făcut-o şi au spus adevărul, contrazicând astfel denunţul Anei Maria Topoliceanu (situaţia lui Breazu) ori contrazicând teoria acuzării (situaţia lui Obreja), dar au şi refuzat să cedeze presiunilor făcute de procurori. Ambii au reclamat în instanţă că li s-a cerut explicit să spună ceva despre Elena Udrea sau despre Traian Băsescu. Tudor Breazu a fost scos din arest, fără avocat, şi dus în faţa altei procuroare decât cea din „Gala Bute”, care, timp de două ore, l-a ameninţat cu detenţia prelungită dacă nu spune lucruri despre Nana,Traian Băsescu sau despre Elena Udrea”, se arată în mesajul transmis de Elena Udrea.
 
”Cum niciunul nu a spus nimic, stau amândoi în arest, în continuare. Şi asta deşi Tudor Breazu este acuzat de „complicitate la luarea de mită” a Anei Maria Topoliceanu (aflată sub control judiciar), iar Obreja este acuzat evaziune fiscală. Reamintim că fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box a fost arestat în ambuscada din 2 februarie, când s-a resuscitat dosarul „Gala Bute” (la trei zile de la denunţul depus de Elena Udrea), deşi el fusese audiat de N ori, în cei trei ani de când exista acest dosar”, a mai transmis fostul ministru prin intermediul echipei sale de comunicare.  

Sursa: b1.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii