Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:42 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea „Există posibilitatea” ca Traian Băsescu „să candideze la Primăria Capitalei”

ro

30 Sep, 2015 21:46 1666 Marime text
 
Elena Udrea a declarat, în această seară, la România TV, că există posibilitatea ca fostul preşedinte Traian Băsescu să candideze la Primăria Capitalei.
 
Tot ea a declarat că se întâlneşte des cu fostul peședinte şi se află în aceleaşi relaţii ca înainte.
 
Referitor la o posibilă candidatură la Primăria Capitalei, fostul ministru a spus că nu ia în calcul o astfel de mişcare, însă, Traian Băsescu ar putea candida pentru fotoliul de primar şi „ar şi câştiga”. Dar Elena Udrea a completat că Băsescu ar fi spus mereu că nu ia în calcul o asemenea variantă și nici nu a discutat acest subiect.
 
„Acum eu nu am un plan de a face politică. Nu îmi trece prin cap să candidez la Primăria Capitalei. E un scenariu la nivel de fantezie. Traian Basescu nu a luat nici o decizie referitor la acest aspect. Teoretic există posibilitatea să candideze la Primăria Capitalei. Băsescu ar câştiga. Avem lideri politici slabi, timoraţi. Daca vom avea candidati marionete asa cum am avut la preşedinţie, pe modelul Iohannis, personal nu văd altă soluţie decât să candideze Basescu. Nu văd cu cine să se compare intr-o lupta pentru Primăria Capitalei”, a declarat Elena Udrea la postul de televiziune. 



Sursa foto: politicata.wordpress.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii