Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:27 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea, aflată în arest la domiciliu, îşi reia activitatea febrilă pe Facebook

ro

10 May, 2015 09:21 1669 Marime text
 
Elena Udrea continuă să comunice cu susţinătorii săi pe internet. Ea a postat, duminică dimineaţă, un nou mesaj pe Facebook.

"Buna dimineata! Avand in vedere noul meu program, ma gandesc sa institui "Gandul de Apel", adica de la 07.00 dimineata, dupa modelul maestrului Cristoiu. Astazi as vrea sa spun ceva despre prietenie. Am zis mereu ca nu am asteptari de la nimeni, deci nu am nici dezamagiri. Obisnuita sa vad in jur tradari, interese, ipocrizie, invidie, minciuna, experienta traita mi-a adus o surpriza pe care nu o credeam posibila: prietenia. Adica sentimentul de atasament si de dragoste al cuiva fata de noi, manifestat fara nicio cauza, fara niciun interes. Doar dorinta de a ne fi alaturi la greu, de a ne sprijini chiar si asumandu-si riscuri, expunandu-se public, suferinta pentru suferinta noastra. Un lucru aproape de negasit in vremurile acestea. Numele pe care il poarta prietenia, este Ruxandra. Friends forever!", este mesajul postat de Elena Udrea pe Facebook.
 
Elena Udrea a ieşit din închisoare şi a mers acasă, joi, după ce magistraţii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au aprobat contestaţia sa la măsura arestului preventiv în dosarul "Gala Bute" şi au decis să fie judecată în stare de arest la domiciliu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii