Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:00 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea acuză că este arestată ilegal

ro

20 Apr, 2022 15:20 1513 Marime text
Elena Udrea a fost dată în urmărire de Poliţia Română Foto Facebook/ Elena Udrea

Elena Udrea acuză, după decizia de extrădare dispusă de autoritățile din Bulgaria, că este arestată ilegal.

Declaraţiile fostului ministstru al Turismului au fost transmise printr-o postare pe pagina proprie de Facebook a partenerului său de viaţă, Adrian Alexandrov, care a vizitat-o pe Elena Udrea în Bulgaria.
 

„Vă mulțumesc tuturor celor care ați înțeles că sunt arestată ilegal, cu încălcarea Constituției României și a Deciziei CJUE, deopotrivă! Vă mulțumesc tuturor celor care mă susțineți direct sau indirect, prin opiniile pe care le exprimați în mod public.

Este nu doar cauza mea, ci și cauza apărării Constituției. Implicarea voastră îmi dă putere să trec peste acest greu moment și îmi da speranță că nedreptatea și nelegalitatea la care sunt supusă, vor lua sfârșit în curând.

Le mulțumesc tuturor celor care se roagă pentru mine și fetiță mea, un copil care trece prin drama de a fi lăsată fără mamă pt a doua oară! Pe când avea doar 12 zile, m-au luat de lângă ea timp de 3 luni… când avea cea mai mare nevoie de mine, și care acum înțelege că mama ei nu mai este acasă, deși i-am promis că vom fi de Paște împreună! Vă întorc gândurile bune și mă rog la rândul meu, că nicio mamă să nu treacă prin momentele grele prin care trec în acest moment!”, a transmis Elena Udrea. 


Marți, 19 aprilie 2022, autoritățile bulgare au decis extrădarea Elenei Udrea în România pentru ispăşirea pedepsei cu închisoarea de 6 ani dispusă în dosarul Gala Bute. Decizia nu este definitivă. 

Elena Udrea a fost dată în urmărire internațională pe data de 7 aprilie 2022, după ce a părăsit teritoriul României în ziua condamnării. La câteva ore, a fost găsită în Bulgaria, unde a fost plasată în arest.  

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii