Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, reacționează după ce au apărut informații că ar fi plecat în Costa Rica. Ce a transmis aceasta

ro

16 Feb, 2018 14:59 1831 Marime text
După ce în presă au apărut informații conform cărora fostul ministru al Turismului, Elena Udrea ar fi plecat din țară și s-ar afla în Costa Rica, aceasta a postat un mesaj pe contul său de Facebook prin care anunță că este liberă să călătorească pe unde vrea deoarece nu are nicio interdicție impusă.
 

”După ce a ieșit un rahat cu dezvăluirile despre abuzurile din justiție, după ce Sistemul a dat șah mat, și Kovesi a umilit iar toți marii politicieni și conducători ai țării(bravo ei), presa e gata să meargă pe manipulare și să facă subiect cu Elena Udrea, ca să se schimbe tema și să nu mai vorbessca nimeni despre ce se întâmplă în România.
 
Trec peste întrebarea cum e posibil să primești informații despre prezența unei persoane libere, despre unde circulă ea prin lume???
 
Rămân la întrebarea, pe unde umblu?
 
Și vă spun lasilor, pe unde vreau eu, câtă vreme sunt un cetățean liber, chiar și al unei țări care nu mai respectă nimic din ceea ce înseamnă libertatea și drepturile cetățenilor.
 
Nu am fugit nicăieri că nu aveam de ce să fug, că nu mă oprea nimic să călătoresc prin lume, pot fi oriunde vreau eu să fiu și, să mă întorc atunci când îmi termin treaba, vacanță, vizită etc.
 
Lăsăți manipulările! Ocupați-vă de ce e important pentru țară, dacă vreți să faceți ceva util. Sau, dacă ați înțeles că nu aveți mari șanse de izbândă, luați-vă vacanță și mergeți în Costa Rica, ca să va lămuriți cum stau lucrurile, să nu trăiți în poveștile Securității...” - este mesajul transmis de Elena Udrea pe contul său de Facebook. 

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii