Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:36 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editura Betta din Bucuresti, din nou la Constanta

ro

18 Jun, 2013 11:16 1329 Marime text
 După maratonul literar de la Bookfest( unde a prezentat sase noi aparitii editoriale) si mai multe lansări individuale în Bucuresti, Editura „Betta” lansează in Constanta cartile a trei autori: Eliza Roha, Puiu Nicola si Emil Lungeanu, vineri 28 iunie ora 18.00, la Libraria Diverta din City Park Mall.

      Eliza Roha- poet, dramaturg, eseist,prozator, membru al USR, prezintă cititorilor constănteni al patrusprezecelea roman al său-„Carusel”, în care personajele, în era globalizării, călătoresc cu nonsalannă pe tot globul, ba unele chiar în alte universuri. Puiu Nicola,  din Constanta, debutează cu un volum de însemnări marinăresti- „Pământ si mare”- o carte incitantă, inspirată din viata marinarilor si aventurile lor pe mare si pe uscat. Emil Lungeanu,poet, dramaturg,eseist, prozator, istoric si critic literar, membru al USR, lanseaza „Omul Exotic, odiseea literară a Hannei Bota...”o nouă inovatie literară, un studiu critic dramatizat, cu personaje mitologice care analizează opera literară a unei scriitoare fenomenale, singurul român care a vizitat un trib de canibali din Vanuatu.
 
    Invitati speciali sunt scriitorul constăntean Ovidiu Dunăreanu si actrita prof. Roxana Mitan, care va citi fragmente din volumele prezentate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii