Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DNA a mai reținut un primar

ro

26 Jan, 2015 22:50 1673 Marime text
 
Primarul municipiului Gheorgheni, Mezei Janos, a primit în acestă seară ordonanță de reținere pentru 24 de ore, din partea procurorilor DNA Târgu Mureș, informează Agerpres.

Mezei Janos a fost adus la audieri în cursul după amiezii, după ce toată ziua procurorii anticorupție au efectuat mai multe percheziții, inclusiv la locuința primarului și la sediul Primăriei, de unde au ridicat mai multe cutii cu documente.

Primarul din municipiul Gheorgheni este suspectat de abuz, după ce ar fi înstrăinat parcele de teren care aparțin SC Monturist SRL, societate în care Consiliul Local Gheorgheni este asociat și membru fondator, relatează Agerpres.

Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii anticorupție din Târgu Mureș au efectuat astăzi percheziții în cinci locații situate în județul Harghita, dintre care una este sediul unei instituții publice, iar restul sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice. Aceștia efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție și a unor infracțiuni de fals.

Primarul Mezei Janos se află la al doilea mandat și este membru al Partidului Civic Maghiar.


Sursa: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii