Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:07 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dispută între Traian Băsescu și Mirel Palada

ro

27 Apr, 2015 22:29 1513 Marime text
 
Fostul președinte Traian Băsescu și fostul purtător de cuvânt al Guvernului Mirel Palada au avut, în această seară, în cadrul emisiunii „Ultimul Cuvânt”, un schimb de replici pe tema justiției.

Fostul președinte a declarat că, spre deosebire de dosarul lui Adrian Năstase, dosarul Flota a fost unul politic.

În replică, Mirel Palada a afirmat că justiția de după mandatele lui Băsescu a devenit brusc „nemernică și politică”.

Traian Băsescu: „Dau un exemplu ca să înțelegeți de ce eu am avut dosar politic și Adrian Năstase nu. Mă doare minciuna”. 

Mirel Palada: „Sunteți fabulos, crapă inima în mine când vă aud”.

Traian Băsescu: „Dosarul Flota a fost inițiat în urma unei discuții la PSD, în 2003, la un Birou Executiv, când Năstase i-a cerut doamnei Stănoiu să dea drumul la dosarul Flota. Dosarul lui Năstase a fost la mine, pentru solicitarea de începere a urmăririi penale. Primul document care se află în dosarul lui Năstase e denunțul lui Sergiu Sechelariu. Acel dosar a pornit de la denunțul pesedistului Sergiu Sechelariu care a spus toată povestea cu materialele venite la Bacău din China (..) Aici e diferența, nu încercați să spuneți minciuni că dosarul lui Năstase a fost la ordin politic”.

Mirel Palada: „Justiția  a fost independentă în timpul mandatelor dvs  și brusc a devenit nemernică, politică și iat-o pe Udrea cum are dosar”.

Traian Băsescu: „Domnule Palada, n-am spus asta. Am spus că Elena Udrea n-a luat geanta cu 900.000 de mii de euro. O cunosc destul de bine și dvs o cunoașteți destul de bine”.

Mirel Palada: „Am văzut-o o singură dată. De la televizor o cunosc foarte bine”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii