Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIICOT. Percheziţii la persoane bănuite de trafic și consum de droguri de risc

ro

24 Jul, 2018 14:38 1412 Marime text
Polițiștii de combatere a criminalității organizate Dâmbovița, sub coordonarea D.I.I.C.O.T, au descins la domiciliile unor persoane bănuite de operațiuni cu droguri de risc. Patru bărbați au fost arestați preventiv.

La data de 18 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, cu sprijinul Serviciului de Ordine Publică, sub coordonarea D.I.I.C.O.T - B.T. Dâmbovița, au efectuat 11 percheziții domiciliare pe raza județelor Dâmbovița și Ilfov, precum și în municipiul București, la persoane bănuite de trafic și consum de droguri de risc, fapte comise în perioada februarie-iulie 2018.


La percheziții, au fost descoperite și ridicate 410 grame de cannabis, 4 cântare electronice de precizie, mai multe recipiente și folii de staniol cu resturi vegetale, 8 telefoane mobile și  2.640 de lei, potrivit IPJ Dâmboviţa.

În urma probatoriului administrat, pe numele a patru bărbați, Tribunalul Dâmbovița a emis mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Cei în cauză au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arest Preventiv  al Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița.

La activitate au participat și polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică Dâmbovița, Brigăzilor de Combatere a Criminalității Organizate București și Ploiești, polițiști de la Serviciul de Combatere Criminalității Organizate Buzău, precum și jandarmi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii