Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezvăluirile incredibile ale unei constănţence celebre «M-a şantajat ca să mă culc şi cu un alt bărbat» (video)

ro

20 Nov, 2013 06:23 6108 Marime text
Cami Hedlinger, protagonista unor scene fără perdea, care au fost filmate fără ca tânăra să ştie, continuă seria dezvăluirilor despre bărbatul care a şantajat-o cu imaginile în care ea face sex oral. Cântăreaţa a povestit pentru Click! că a fost supusă la presiuni inimaginabile înainte ca acest film să fie dat publicităţii. 

Înainte de a deveni cunoscută şi de a se afişa la braţul lui Stelian Ogică, Cami Hedlinger era doar o tânără din Constanţa. Cu ceva timp înainte ca ea să devină iubita oficială a celui mai împătimit jucător la Loto, tânăra ar fi avut o relaţie de trei luni cu Marius Televijăn, alias Don Juan din Piteşti.
Bărbatul, despre care ea spune că i-a fost iubit o perioadă scurtă, a înregistrat-o în timp ce îi făcea sex oral şi a dat publicităţii imaginile. Până a se ajunge aici, însă, tânăra susţine că Marius Televijăn i-ar fi cerut 5000 de euro pentru a nu o compromite. Pentru că a refuzat să plătească, acum tânăra încearcă să-şi spele ruşinea şi a apelat deja la un avocat.
Discuţie pe Facebook între Marius Televijăn şi Cami Hedlinger

"Anul trecut în iunie, Marius a început să mă şantajeze cu acest film ca să mă întâlnesc şi cu Leo de la Strehaia, iar recent a început să-mi ceară bani ca să nu publice imaginile.
Mi-a cerut suma de 5.000 de euro. Pentru că am refuzat, a început să mă ameninţe. Acum vor să-mi strice şi relaţia cu logodnicul meu. Prietenii lui Marius încearcă cu orice preţ să-i trimită iubitului meu şi prietenilor mei din Germania aceste imagini", ne-a declarat Cami Hedlinger. 
Sursa foto şi text: Click.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii