Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:47 17 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezbatere pe tema dezvoltării durabile a Deltei Dunării, la Tulcea

ro

15 Dec, 2017 15:47 1232 Marime text
Vineri, 15 decembrie 2017, Sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Județean Tulcea a găzduit ”Dialogurile părților interesate privind strategiile de dezvoltare durabilă” pentru Delta Dunării.

La eveniment au participat Guvernatorul RBDD, Călin Matei-Mușetescu, directorul INCDD, Marian Tudor, vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Dumitru Mergeani, deputatul Lucian Eduard Simion, reprezentanți ai Ministerului Cercetării și Inovării, precum și ai altor organisme interesate în dezvoltarea Deltei Dunării.

O idee centrală a dezbaterii a fost crearea unui cluster de dezvoltare durabilă în Rezervația Biosferei Delta Dunării pentru identificarea celor mai bune metode de menținere a unui echilibru între dezvoltarea socio-economică și conservarea biodiversității.

Prezent la eveniment în calitate de reprezentant al Consiliului Județean Tulcea, vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Dumitru Mergeani, a apreciat ideea dialogului structurat în jurul ideii de dialog și cooperare sub forma unui cluster.

Strategiile de dezvoltare vor fi compilate și preluate în planul de management al Rezervației Biosferei Delta Dunării.

Sursă foto: Consiliul Județean Tulcea
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii